Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot kívánok lászló vagyok van egy 14 éves kis termetű keverék kutyám és nagyon köhög háromszor kapott már rohamot rángatózott habzott a szája és céltanlanúl járkált össze vissza az lenne a kérdésem hogy a köhögésre van e gyógyszer a köhögés száraznak tűnik és olyan mint ha fel szakadna valami és azzal meg szűnik a köhögés mostanában elég sűrűn köhög naponta 10 szer is ön szerint mi lehet a baj és milyen gyógyszert ajál előre is köszönöm a válaszát további szép nappot kívánok

2017.08.04

Állatorvos

Kedves László! Sajnos így nem lehet gyógyszert ajánlani. Egy kutya sok minden miatt köhöghet, a különböző betegségeket más gyógyszerekkel kell kezelni, és a készítmények többsége pedig vényköteles. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi a baj. Lehet légúti fertőzés, lehet légcsőkollapszus vagy akár szívbetegség is. Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát. Ha a szívével van baj, akkor a kutya akár életveszélyben is lehet, főleg ilyen melegben.

Vissza a kérdésekhez