Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot kivánok.Van 3 törpenyulam 2 nőstény ők ivartalanok és összevannak szoktatva.És van egy kb 4-6 hónapos bakom is ő ivaros.A helyük kint van egy épület amibe van 2 ketrec az alsó nagy ketrec a 2 nőstényé de az mindig nyitva van igy ki tudnak menni a nagyketrecen van egy kicsit kisebb ketrec benne van a kis bakocska.Az épületnek van egy ablaka és oda fel tud ugrani a 2 nőstény sokat alszanak napoznak ott.Az eggyik nőstényel már ketrecben el voltak vagy a bak ketrecében el voltak de kint üldözte a nőstény a himet.Tegnap kiszökött a bak és ott voltak összebújva 3 man az ablakba hagytuk is őket.De a kis bak nem mer le menni mert lent üldözi a 2 nőstény.Ilyenkor mit kell csinálni?Az ablakban összevannak bújva eggyüt esznek de lent nem.

2018.03.18

Állatorvos

Valószínűleg az alsó részt a saját területének ítéli a két összeszokott nőstény. A kis baknak ez biztosan nagy stressz. Meg kellene próbálni a nyuszikat semleges területen összeengedni, összeszoktatni. Szerintem megfontolandó az is, hogy a két nősténnyel külön- külön is megismerkedhessen, majd hárman együtt szintén semleges területen. A bakot is célszerű lenne ivartalanítani. Ha nem megy az összeszoktatás, akkor érdemes lenne a kis bak mellé egy társat vinni és nekik egy külön kifutót biztosítani.

Vissza a kérdésekhez