EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot, milyen kortól adható kutyának szájon át gombaellenes gyógyszer? 8 hetes kutyus gombás foltokkal van tele. Lamisil, Fungiconazol stb. tabletta mikortól adható?

2017.12.30

Állatorvos

Vigye orvoshoz a kölyköt. Szükség lenne egy bőrkaparék vizsgálatra, hogy célzottan legyen lehetőség a kezelésre. Fiatal kutyák is kaphatnak szájon át gombaellenes szereket, de ezt mindenképpen  kezelő állatorvosnak kell mérlegelnie, hogy a helyi kezelést választja-e első körben. Először is tisztázni kellene, hogy az elváltozást, amit a bőrön lát valóban gombák okozzák-e, vagy más áll a háttérben. Pontos diagnózis nélkül én nem javasolnám, hogy tablettát kapjon egy ilyen fiatal kiskutya.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem