Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot!
8 éves 30 kg-os kutya feje 2 napja bal oldalon lebénult, szemhéj, pofa, fül picit lóg. 1 napja a bal musc. masseter bedagadt! Más tünet nincs, eszik, éber, fül tiszta, nem nyálzik. Láza nincs. Doki nem tudja a diagnózist. Kalciumra nem javult. Mi lehet ez, kezelés? Köszönettel!

2016.05.25

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az alapján amiket ír ez a n. facialis ideg bénulása. Az oka nagyon sok minden lehet: gyulladás, daganat, idiopathicus stb. Ha ki szeretnék deríteni az okát, neurológiai kivizsgálást (többi ideg pl: n trigeminus érintet-e, belső fül érintett-e stb), vér , vizeletlabort illetve, ha anyagilag belefér és a neurológiai vizsgálat lokalizálta  a probléma helyét akkor MRI vagy Ct vizsgálatot javasolok. Oki terápiát csak a diagnózis felállítása után tudunk mondani.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem