Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Josta nyitni, fejlődni akaró lányka

Josta nyitni, fejlődni akaró lányka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

BioJosta – 2-3 éves keverék szuka

 

Josta egy félős, nehezen oldódó kutyalány, akinek viszont érdekes módon a póráz ad biztonságot, így sétálni szeret, de a zajoktól megijed. Más kutyákkal összeszoktatható. Magától viszont nem keresi az ember társaságát, nehezebben oldódik.

Egy egészen biztos: nyitni, fejlődni szeretne. Ehhez egy ideiglenes befogadó vagy méginkább egy végleges gazdi tudna a leginkább hozzájárulni.

Talán az örökbadhatóak közé tartozik, ha valaki el tudja fogadni azt, hogy Josta nem ugrik az emberek nyakába elsőre. Félénk, de nyitni akaró, érzékeny lelkű jószág. A pórázon nagyobb biztonságban érzi magát, sétálni szeret. Más kutyákkal szemben nem mutat agressziót, összeszoktatható.

 

Ideiglenes befogadót vagy gazdát keres!

 

Képek Jostáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/biojosta/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe. Benti tartással.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem