Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A jutalomfalatok kiválthatják a cicákból, hogy 1-2 hétig alig esznek? Időnként hánynak is.

2014.04.17

Állatorvos

A cicák lehetnek érzékenyek egy jutalomfalat valamelyik összetevőjére. Ez az érzékenység általában hányásban és hasmenésben nyilvánul meg. Ha nagy mennyiségű jutalomfalatot kapnak az állatok napi rendszerességgel, akkor lehet, hogy a főételnek szánt táplálékból jóval kevesebbet fogyasztanak. Próbálják ki, hogy heteken át nem adnak jutalomfalatot az állatoknak. Ha megoldódik a probléma, akkor ez állt a megfigyelt jelenségek hátterében. Ha csak néha kaptak jutalomfalatot, akkor nem tartom valószínűnek, hogy az okozta a heteken át fennálló problémát. Hányást és étvágytalanságot számos betegség okozhat, ezért meg kellene mutatni a cicákat állatorvosnak. Okozhat ilyen jellegű panaszokat például az is, ha a cicák gyomrában szőrgombóc van. Érdemes lenne szőrgombócoldót alkalmazni (pl.: Bezopet, Maltsoft).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem