EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kaja ragaszkodó, kajla ifjonc

Kaja ragaszkodó, kajla ifjonc

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Kaja – 1 éves standard szálkás szőrű tacskó kan

 

Kaja gazdától érkezett Áldor testvére, a nevelését még pótolni kell, kan kutyákkal nem jön ki, szuka mellé mehet, macskákat nem szereti.  Ugyanazokat tudjuk elmondani róla is, fiatal, egy éves, neveletlen ifjonc, aki várja az álomgazdit, aki vállalja, hogy megtanít neki mindent, hiszen akkor válhat belőle igazi családtag. Emberekhez nagyon kedves és ragaszkodó, családi kutyának is megfelelő, gyerekek mellé is alkalmas. Póráz, séta ismeretlen számára, mindezeken dolgozunk, de ezt a gazdinak kell majd folytatni.

 

Képek Kajáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/kaja/

 

Oltva, chipezve, szívféregre szűrten, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni: a furinkatacsko@gmail.com e-mail címen lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem