EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kaptap egy dzungáriai törpe hörcsögöt, atán kapta mégegyet és emlékeztek egymásra mert testvérek csak a másik még kissebb így egy helyen vannak, viszont az utóbbi időben a nagy bátja a kissebbet és szegénynek van egy hatalmas seb az arán és egy pici a pofazacskóján és nagyo csúnyák. Azóta, ha meklátjál egymást a nagy mindig ráugrik. Nem tudom mit csináljak velük. Kérem segítsen. Nagyon aggódok szegény kicsiért.:_( Várom minél hamarabb a válaszát.

2015.05.08

Állatorvos

Ne tartsa együtt a hörcsögöket. Ők nem társas lények, jobban szeretnek egyedül lenni. Két együtt tartott hörcsög szinte mindig verekszik és nagyon komoly sérüléseket okozhatnak egymásnak. A sebeket mindenképpen mutassa meg állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem