Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Karácsonyi hangulatban: a legjobb ajándékötletek cicáknak

2015. december 17.

Karácsonyi hangulatban: a legjobb ajándékötletek cicáknak

Karácsonykor a cicáknak is kedveskedhetünk meglepetéssel, amellyel azután vagy jól laknak, vagy kellemeset alszanak benne, esetleg hozzájárul szórakozásukhoz. Rosszul dönteni valószínűleg nem tudunk, de azért érdemes a legjobb ajándékötletekből szemezgetnünk a 100%-os siker érdekében.

Ha először a cica hasára gondolunk, és kedvenc eledeléből vásárolunk karácsonyi ajándéknak valót, biztosan nem nyúlunk mellé. Válogassuk össze az általa leginkább kedvelt ízesítésben, így változatos és egészséges meglepetéssel kedveskedhetünk bársonytalpúnknak.

http://www.fressnapf.hu/szezonalis-ajanlat-moments-nedves-cicaeledel-heart-selection-3x70g-2-fele/

Jutalomként, illetve nassolnivalóként kitűnőek a különböző cicasnackek. A szeretet ünnepén választhatunk akár szív alakú falatkákat is. Figyeljünk arra, hogy a cicasnackek főeledelként nem alkalmasak, így csak kis mennyiségben adjunk belőlük kedvencünknek például olyankor, ha valamiért jutalmazni akarjuk.

http://www.fressnapf.hu/multifit-soft-cicasnack-csirke-50g/

Ha macskánk nem igazán kedveli a ropogtatnivalókat, akkor lepjük meg egy tubus ínycsiklandozó lazackrémmel, amely nem csak jutalomfalatként ideális, hanem a gyógyszert is könnyebben beadhatjuk vele, ha szükség van rá. Finom illatának és ízének még akkor sem tud ellenállni a cica, ha tabletta lapul a közepében. Bármennyire is szívesen fogyasztja a cica, azért a mértékletességet mindig tartsuk szem előtt.

http://www.fressnapf.hu/multifit_snack_cream_lazac_7x15g/

Mindig jó ötlet lehet kedvencünk kényelmére alapozni az ajándékválasztást. A cicafekhely tökéletes megoldás.

http://www.fressnapf.hu/anione-korall-cicafekhely-sotet-piros/

Ha kedvencünk többnyire a kanapén pihen, a kihajtható fekhelyhosszabbítóval rendelkező fekhely lehet a legjobb megoldás, mivel az megvédi a bútort a szőrtől és karmolástól le- és felugrás közben.

http://www.fressnapf.hu/anione-cat-bed-hevero/

Pihenésre, karomélesítésre és játékra egyaránt alkalmasak a különböző cicabútorok, amelyeknél jobb ajándékot valószínűleg egyetlen minitigris sem tudna elképzelni magának. Választhatunk magasabbat és alacsonyabbat, búvóhellyel és több fekhellyel ellátottat. Ezeknek a cicabútoroknak oszlopai szizállal vannak bevonva, amely teljes mértékben kielégíti bársonytalpúnk igényeit, már ami karmai élesítését illeti.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicabutor-candy-szurke-60x115cm/

Az alvás és a karomélesítés után pedig jöhet a játékidő. A snacklabda nagyon népszerű lett a cicagazdik körében, így ha még nem szereztünk be egyet belőle, akkor az ünnepekre mindenképpen érdemes.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-jutalomfalattal-toltheto-75cm/

Ha valami komolyabb játékszerre vágyunk, akkor az IQ cicajáték a tökéletes megoldás.

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-iq-cicajatek-fadoboz/

Bármilyen eszközt is választunk, kedvencünk biztosan örülni fog az újdongásnak –és így talán az ünnepi jövés-menés sem zavarja majd annyira.

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem