Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kászon vagány, rajongó vizslasrác

Kászon vagány, rajongó vizslasrác

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Kászon – 8 éves magyar vizsla kan

 

Kászon testvérével együtt került a gondozásunkba családi okok miatt.

Kászon egy vezéregyéniség, önálló, vagány, vidám, játékos, aktív, néha kissé akaratos és makacs. Rajong az emberekért, a nagy öröm közben olykor nem figyel és karmol (de nem gorombáskodik szándékkal). Okos, ha motivált első szóra szófogadó, figyelmes, ha nem, akkor hajlamos a szelektív hallásra. Szukákkal érdeklődő, kanokkal inkább domináns, szeret ő lenni a főnök, féltékeny természet, magának követel minden simogatást, nasit, jó szót. Hisztire hajlamos, unalmában szívesen aprítja a textileket. Legalább minimálisan határozott, sokat mozgó gazdi lenne számára ideális, családi kutyának is, de inkább nagyobb gyerekek mellé a figyelmetlen örömködése miatt.

 

Képek Kászonról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/kaszon/?g2_page=2

 

Kászon kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem