Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kb.1 éves hím hörcsög első jobb lábát nem rakja le, valószínű h eltört neki, és a here mellet a bal hátsó láb comb részén egy hatalmas seb lett neki, mintha jönne fel a bőre, gennyes neki. Egyedül van az akváriumba és semmi olyan nincs az akváriumba ami a sérüléseket okozhatta. Hirtelen jött a sérülés. 2 napja kezeljük Betadine-al és sebkezelő balzsammal.Javulást a kezelések óta nem tapasztaltunk.
Válaszukat köszönjük.

2016.01.03

Állatorvos

Valószínűleg az állat fennakadt valahol. Sajnos egyéb tanácsot nem adhatok, mint hogy vigyék orvoshoz a hörcsögöt. Fontos, hogy ilyen esetben távolítsák el az alomanyagot (forgácsot, szénát, szalmát), hogy ne szennyezzék a sebet. Célszerű az állatot kicsi helyre tenni, egy búvóhellyel, hogy ne mozogjon sokat, kímélje a sérült lábát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem