Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedved Doktor! Kutyám ma egyedül volt itthon, három hónapos. Mikor hazaértem láttam hogy kétszer is hányt. Egyszer sárga folyadékot utána pedig szivacsos szerűt, szerintem az a száraztáp lehetett de találtam benne két hegyesebb Vékony fa darab szerű dolgot. Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges hogy azért hányt mert amíg nem voltunk itthon megakadt a torkán? Mikor hazaértem megetettem evett szépen és virgonc is szerencsére.

2018.06.30

Állatorvos

A kutyák könnyen hánynak. Lehet, hogy az a két hegyesebb dolog irritálta a gyomrát. Ha a hányás nem ismétlődik és egyéb tüneteket sem mutat a kutya, akkor minden rendben van. Ha a kutya a későbbiekben hány (akár csak hetente egyszer kétszer), vagy bármilyen gyomor és bélrendszeri tünetet mutat az elkövetkező hetekben, akkor mindenképpen mondják az állatorvosnak, hogy korábban valószínűleg szétrágott valamit, amiből lenyelhetett darabokat.

Vissza a kérdésekhez