Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedved doktornő! Az lenne a kérdésem önhöz hogy van egy torpenyuszim 1 nap kétszer kap kevert tápot reggel és este egy marokkal. Ezenkívül kap még napközben mikor mit pl 2 karika uborkat retket,salatat,répát,nem etetem túl? Mert ő mindig enne.:-D üdv hajny

2014.05.07

Állatorvos

A legfontosabb az, hogy mindig legyen a nyuszi előtt jó minőségű széna, ebből bármennyit ehet. Ha tápot ad a nyuszinak, akkor tartsa be az adagolási útmutatót, ami ugyan csak tájékoztató jellegű, de mégis jó viszonyítási alap. Ha a nyuszi jó kondícióban van, szívesen mozog, nem hízik, akkor nem eteti túl. Mindig figyelje az állatot. Hasznos, ha megméri, hogy mennyi a súlya, így tudja követni a változásokat. Ha az állat hízik (vagy már most is kissé gömbölyded), akkor a kevert táp mennyiségét csökkentse.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem