Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A zsűri előtt a Naptár Sztárok!

2016. március 02.

A zsűri előtt a Naptár Sztárok!

Már csak két hét izgalom, és kiderül, kik lesznek 2017 kedvenc hírességei! Rengeteg fénykép érkezett a Fressnapf Naptár Sztárok-alkalmazás felületére. A legkedvesebb kutyusoknak, cicáknak és más kedvenceknek járt is a szavazat – nagyon jó móka volt! 🙂
A maroknyi csapat, vagyis a 30 legtöbb szavazatot kapott kedvenc mostantól a Fressnapf zsűrije előtt méretteti meg magát. Nehéz dolga lesz a zsűrinek, amikor meg kell keményítenie végleg ellágyult szívét, hogy döntést hozhasson!
Örömre már most is bőven van ok: sikerült egy szokatlanul népes családot formálni a kedvencekből és természetesen Önökből, a gondoskodó gazdikból! Az internet továbbra is a legállatbarátabb helyek egyike!
Mimó, Gonzika, Füge, Rumli? Vagy Zserbó, Molly, Gréti? Március 29-én kiderül, kik lesznek a 2017-es online kalendárium legaranyosabb pofijai, és a 30 kedvencből pontosan ki az a cuki tizenkettő!

Tartsanak velünk, nézzük meg együtt!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem