Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Két kutyám van: egy idősödő labrador és egy keverék kölyök. A gond az hogy mikor enni kapnak a nagy az eszi a tápját de a kicsi pedig nem és mindig csak azt nézi hogy hogyan tudna a nagyéból enni. Az övével nem is foglalkozik csak ha valaki odamegy és elvenné. Csak pár szemet eszik belőle aztán rögtön elmegy. Először Eukanubát kapott most pedig Wolf of Wildresset kapja. A nagy pedig a Royal canin diétás változatot. Nem tudom lehet hogy azért nézi mindig az övét mert az jobban ízlik neki mert már kóstolta. Csak aztán meg hagyja hogy megegyék az ő kajáját és így ő reggelente nem eszik semmit. Kedve az jó meg iszik, játszik mindent csinál csak nem eszik rendesen. Mit tudnék csinálni?
Köszönöm

2018.01.05

Állatorvos

Szerintem meg kellene próbálni külön etetni a kutyákat. Ne engedjék sem a nagynak megenni a kölyöktápot, sem pedig a kicsinek a diétását. Kínálják meg a kölyköt a saját tápjával, majd egy negyed óra múlva vegyék el akár evett akár nem. Legközelebb csak a következő etetési időben adjanak neki enni. Fontos, hogy nincsen semmi nasi az etetési idők között. Természetesen ivóvíz mindig legyen előtte. Vannak falánk és rosszabb étvágyú kutyák, ez mindaddig nem baj, amíg láthatóan egészségesek, jókedvűek és jó kondícióban vannak.

Vissza a kérdésekhez