Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves állatorvos!

4 cicám van, melyek közül egyet el szeretnék ajándékozni és van is rá egy kitartó érdeklődő. Már 4 napja próbálom becserkészni és szállítódobozba tenni, eddig sikertelenül. Sajnos nem túl kezes, és annak ellenére, hogy folyamatosan a közelemben van, kommnunikál velem (játszani lehet vele macskajátékkal), nem engedi, hogy hozzáérjek. Eddig még soha nem engedte megsimogatni magát, bár látszatra tényleg kedves cica. Ugyanúgy bánok vele, mint a többivel, ennek ellenére borzasztóan bizalmatlan. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e valamilyen módszer (akár szer – valami nyugtatóra gondoltam), amivel sikerrel járhatnék. Egyébként kinti cica,ezért is nagyon nehéz megfogni. Válaszát előre is köszönöm!

2018.01.30

Állatorvos

Mielőtt nyugtatód ad a cicának, mindenképpen zárt helyre kell csábítani, mert nagy baj lehet belőle, ha megeszi és elkóborol. Ilyen esetben lehet használni a Sedalin gélt ételbe keverve. Kérjen ilyen gyógyszert állatorvosától. Olyasmi is működhet, hogy napokon át egy macska szállítóban eteti finomságokkal. Ha már gond nélkül bemegy, akkor megpróbálhatja gyorsan rázárni az ajtót.

Vissza a kérdésekhez