Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! 6 hónapos roti- berni pásztor keverék kiskutyám néha álmába nyüszög, mozgolodik. Ha kint hagyjuk az udvaron mindig sírni kezd. Vagy elbújik és ki se jön a rejtekhelyéről. Van egy 4 éves shar-pei kutyánk is. Jól megvannak. De lehet hogy emiatt ilyen félős? Vagy mi lehet az oka ennek? Köszönöm a választ előre is!

2015.06.21

Állatorvos

Ha a kölyök mozgolódik, nyüszög álmában, az természetes dolog, a kutyák is álmodnak. Ha a másik kutyával jó a kapcsolata a kiskutyának, akkor az inkább segít abban , hogy a gazdi nélkül az udvaron legyen. Játsszanak a kölyökkel és a másik kutyával sokat az udvaron, adjanak neki ott sok jutalomfalatot, töltsenek el sok időt együtt a kertben. Ha sok jó élménye fűződik a helyhez, akkor biztosan nem lesz félős. Amilyen tevékenységet csak tud, végezzen az udvaron a kutyák társaságában, például tegyen ki egy széket és olvasson ott. A kiskutya rá fog jönni, hogy az udvar egy jó és biztonságos hely és az udvaron való lét nem jelent egyet azzal, hogy a gazdi kiteszi őt és rögtön távozik, hanem kint is bent is lehetnek együtt is külön is. Ha sok időt töltenek az udvaron, miközben ön nem kifejezetten a kutyákkal foglalkozik, akkor a kölyök az ön biztonságot nyújtó jelenlétében kezdheti felfedezni az udvart.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem