Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! 8 éves labradorunk, körülbelül 1 hónapja, többször hány vagy visszaöklendez az ételből egy keveset. Nagyon kicsit le is fogyott. Miért van ez? Mit lehet tenni?

2015.07.23

Állatorvos

Vigye orvoshoz az állatot. Ha a probléma egy hónapja fennáll, az már jelentős időnek számít. A kutya már nem fiatal. Ki kell deríteni, hogy milyen probléma áll a tünetek hátterében, ehhez pedig vizsgálatok szükségesek. Így csak találgatni lehet. Lehet a háttérben például idült gyomorgyulladás, gyomor idegentest, gyomordaganat. A vizsgáló állatorvos megmondja majd, hogy milyen kiegészítő vizsgálatokra lesz szükség (ultrahang, röntgen, endoszkóp, vérvétel stb.). Ajánlanék egy nagyon jó orvost, aki endoszkópos szakember és a gyomor és bélrendszeri betegségek diagnosztikájában is nagyon gyakorlott szakember, ő Dr. Psáder Roland.

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem