Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Van egy 5 éves közepes testű kutyám ,kiskora óta Happy dog tápot evett ami mostanra úgy vettem észre hogy már nem volt elég ,kevés energiát adott a kutyusnak és a széklete is igen csak híg volt tőle, a bűzmirigy sem ürült rendesen.Nemrég Brit prémium tápra váltottunk, amitől sokkal energikusabb a kutya és szívesebben is eszi, de a széklet mennyisége nagyon lecsökkent! (de az állaga végre jó).Ez normális? Illetve ez gond lehet e a későbbiekben?
Köszönöm válaszát!

2016.02.04

Állatorvos

Ha a széklet normális színű és állagú és a kutya jókedvű, jó étvágyú, nem erőlködik bélsárürítés közben, akkor a leírtak azt jelzik, hogy a kutya jobban hasznosítja az új tápot, vagyis a váltás jól sikerült. Figyelje a kutya kondícióját és ha bármi rendelleneset észlel, akkor forduljon állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem