Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Egy felnőtt golden retirever kutya fel tud fázni, vagy megvédi a hosszú szőre? Lakásban tartjuk, az előszobában van a fekhelye, egy pokróc és egy szőnyeg is le van rakva, mégis jobban szeret a hideg kövön feküdni. Félek megfázik, mert földszinten lakunk, alattunk csak pince van. Érdemes nagyobb szőnyeget beszerezni, vagy ha fázna, magától is a pokrócát választaná? Köszönöm

2016.02.23

Állatorvos

Minden kutya fel tud fázni, de ha van meleg fekhelye és ráadásul a lakásban van, akkor ez nem valószínű. Ha nem tapasztalják a felfázás jeleit (gyakori pisilés, általában kevés vizelet ürítésével, séták között bepisil), akkor ne aggódjanak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem