Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Azt szeretném kérdezni, hogy 2 éves kandúrt szabad-e 1-2 hétre lakásban hagyni, ha elutazunk és van kitéve elég száraz ennivaló és víz? Másik, hogy jó dolog-e cica körmeit levágni és fürdetni?

2016.04.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Véleményem szerint 1 hétig még ott lehet hagyni a cicát, de mégjobb lenne, ha hét közepén valaki legalább ellenőrizné, hogy rendben van e az állat, van e elég vize illetve ennivalója.2 hétre semmiképpen nem javasolnám, hogy egyedül hagyják.

Egy kizárólag lakásban tartott cica karmait lehet vágni, igen, de ha kijáró akkor nem javasolt, mert nem tud kellő biztonsággal fára mászni, így a biztos menekülése is aggályossá válik. Fürdetés a bőr egyensúlyának megbomlása miatt nem javasolt, maximum alkalomszerűen.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem