EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Sárgafülű ékszerteknősöm nagyon le van gyengülve a hasán vörös foltok vannak és a vizében kukacok uszkálnak…enni se akar és a szeme fel van dagadva (hasznalunk szem cseppet minden nap 2×…de nem nagyon használ) és nagyon félek hogy megdöglik. Ugy próbáljuk etetni hogy egy ppálcikával lenyomjuk a torkán a kaját…ami mindig sikerül, mert olyankor eszik.De mit csináljak hogy meggyógyuljon??

2016.05.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ez nagyon súlyos problémára utal, amiket leírt. A szemfeldagadás lehet A vitamin hiánytól, amit injekcióban tud az állatorvos pótolni, de itt feltehetően nem csak ez a probléma önmagában. Azt javasolnám, hogy minél előbb vigyék el egy kifejezetten hüllőkkel foglalkozó állatorvoshoz – pl EXOPET dr Sátorhelyi Tamás .

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem