Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!

Két napja hoztuk el testvére mellől 5-6 hó körüli beagle szuka kiskutyánkat. Okos, éber jószág, de ahogy megy le a nap rögtön elkezd sírni, ugatni, kaparni és vonyítani egészen reggelig. Kertben szeretnénk tartani, de a szomszédok reakciójától tartunk kicsit. Hogyan lehet leszoktatni erről?

Eddig csak féreghajtatáson esett át, milyen oltásokat kell bepótolni neki?

2016.05.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Veszettség oltást és chipet mielőbb meg kell kapnia, ez kötelező. A kombinált oltás nagyon erősen javasolt, amit szintén meg kellett volna kapnia, ebben a korban legalább kettőt kapjon a kellő védelem kialakulásához. Opcionális a kennel -köhögés elleni vakcina illetve a lyme kór elleni védelem. Külső – belső parazita irtás és a szívférgesség megelőzése is javasolt havonta, erről gazdik döntenek.

A viselkedésbeli problémák feltehetően csak a szokatlan új környezet miatt vannak és néhány napon belül oldódni fognak. Nyugtatgassák, simogassák, kapjon jutalmat, ha jól viselkedik.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem