Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Macskám naponta egyszer-kétszer csinálja azt, hogy a mellső mancsával a fejét tisztogatja, eközben végig ül és a hátsó lába doboló jelleggel ráng. Utána rázza a fejét. Csak ekkor ráng a lába, máskor nem. Jelenleg az állatorvosa féreghajtót adott, szerinte első körben akár ez is okozhat idegrendszeri problémákat. Eszik rendesen, játszik a társával, viselkedése nem változott. A rángást videóra is vettem: https://www.youtube.com/watch?v=D4TcpDtbry4

Mit gondol, mi okozhatja a problémát? Komoly betegség lehet? Válaszát előre is köszönöm!

2016.05.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nekem ez a mozgás a videón egy normál tisztálkodásnak tűnik, de ön ismeri a macskát, és a szokásait. Macskáknál az idiopathikus epilepszia gyakran csak enyhe tünetekkel jár és kifejezetten az arc-orri tájékra lokalizálódik. Bennem ez merülne fel elsősorban, de ha nem javul az állapota illetve romlanának a tünetei, javasolt egy széleskörű kivizsgálás mielőtt gyógyszeres kezelésbe kezdenek.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem