Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy rám maradt egy 5 éves csivava, és az előző gazdája elhanyagoltság miatt, a 3. kötelező oltása nincs meg, illetve a tavalyi veszettség elleni oltást sem kapta meg. ( A kapott egészségügyi könyvből látom)
Mi ilyenkor a teendőm? A 3. kötelező oltás pótolható ennyi idős korban? Illetve az elmaradt veszettség elleni oltás befolyásolja e , a kutya egészségét??
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!!

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha ön most beadatja a kombinált oltást és megkapja az állat a veszettség ellenit is, akkor kellő védelme lesz a fertőző betegségek ellen is. Az állatorvos látni fogja, hogy milyen alapoltásokat kapott, és ha úgy dönt lehet kell majd még neki adni 1 hónapon belül egy ismétlő kombinált oltást, hogy biztosan védve legyen a kutyus, de ha ezeket megkapta, már semmilyen hátránya nem lesz egy kölyök korban jól oltott kutyával szemben.

üdv 3szor is 🙂

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem