Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Van egy kistestű kutyusom, és olyan gondunk van, hogy eléggé megviseli az állatorvosi látogatás, kozmetikus.. ez alatt azt értem, hogy egy sima oltásnál is, legalább 2 embernek le kell fognia hogy sikerüljön beadni neki. A kozmetikusnál, egyszerűen lehetetlen a körmét is levágni, feszült, morog, oda akar kapni … a kozmetikus ajánlotta, hogy vegyek neki nyugtatót. Az lenne a kérdésem, hogy erre mit ajánl? Illetve ez ártalmas e az egészségére. Hosszabb tavú utazásnál is lehetne e alkalmazni?
Nagyon szépen köszönöm előre a válaszát!!

2016.05.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Én első körben nyugtató helyett egy kutyakiképzőt javasolnék, aki segít kezelni ezt a viselkedési problémát.

Az enyhébb típusú gyógyhatású nyugtatókat (SOS bonbon, Zylkéne, calmex)ki lehet próbálni, de ilyen erős reakciókra általában hatástalanok. Erősebb nyugtató beadását csak állatorvosi felügyelettel javasolnám, mert komoly mellékhatások léphetnek fel.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem