Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!

Érdeklődni szeretnék, hogy a cicák mennyi idős kortól kaphatnak macskafüvet? Egyáltalán, mennyire fontos, hogy kapjanak? Inni viszonylag keveset isznak (tudom, ez ismert probléma, de nem tudom, az jutott eszembe, hogy a macskafű, esetleg a reggelente friss vízpermettel meghintett macskafű esetleg nem jelentene-e megoldást) Egyelőre lakásban vannak, nem járnak a kertben, de később ki fognak járni oda is.
A kiscicák mentettek, most kb 7 hetesek.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!

2016.08.24

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Akár már most is próbálhatja  adni nekik a macskafüvet, de ha kijárók lesznek, nem lesz rá szükség feltehetően. A folyadék bevitelt sokféle trükkel lehet fokozni. Egyrészt, ha lágy eleséget kapnak, az eleve 70%-ban víz. Vannak cicák akik az állóvizet, vannak akik a csapból folyót szeretik. Lehet néhány csepp tejjel, vagy húslevessel ízesíteni nekik, de még számtalan trükk van, próbálkozzon nyugodtan.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem