EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!

Néhány napja észleltem, hogy bolhás a macskám és ezt azonnal kezeltem cseppekkel, ami úgy látszik hatott is. Mivel a cicus benti állat, megelőzésképpen keresgélni kezdtem rovarirtókat bolha ellen. Találtam egy BioKill nevezetű szert, amire az van írva, hogy melegvérűeket nem károsítja és bátra lehet használni, nyilván nem az állaton… De! Ez a szer 0.25% permetrin, amiről viszont azt olvastam, hogy a macskákra kifejezetten veszélyes. Most akkor hogy is van ez…?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Cicatulaj

2016.09.16

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha kizárólag a környezetre alkalmazza, a cica nem nyalja fel nagy mennyiségben- a kezelés idejéig, és amíg felszárad a szer, zárja el a cicust-nem lesz semmi baja az állatnak.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem