Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Féléve derült ki a cicámról, hogy allergiás valószínűleg a csirkére. A panasz akkor a vakarózás volt (sebesre kaparta a fejét a szeme felett), kapott szurit (antibiotikumot, vitamint). Azóta vásároljuk a csirke-mentes tápokat pl. Real Nature, Select Gold. Szerencsére már kevesebb a seb, sőt a szőre is sokkal sűrűbb lett, de még mindig kaparja magát. Kérdésem az lenne, hogy a táppal lehet a gond vagy a diagnózissal, érdemes lenne-e másik orvost keresnem? A cicám már 8 éves. Előre is köszönöm a válaszát!

2016.10.25

Állatorvos

Kedves Gazdi! Cicáknál a bőrproblémák nagyon hasonlóan néznek  ki. Nem tudom milyen diagnosztikai lépések történtek meg, de egy ételallergiát csak eliminációs diétával , és ha tünetek elmúltak provokációval lehet igazolni. Persze fontos minden más betegség kizárása is (parazitás, gombás  stb) bőrkaparék vétellel stb. Ha ezek nem történtek meg, akkor  javaslom, hogy keressen egy bőrgyógyászatban jártas szakembert, aki segíteni tud. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem