Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! 2 napja hoztunk haza egy kb 3-4 hónapos hullámos papagájt. Mióta velünk van, enni még csak csak eszik, de inni egyáltalán nem hajlandó, pedig van neki tálban és külön itatóban is vize, de egyáltalán nem iszik egyikből sem. Aktívnak sem mondható. Én szinte biztos vagyok benne, hogy valamiféle depresszió van rajta a hirtelen környezetváltás miatt. Kérdésem az lenne, hogy ez azért gyakran előforduló jelenség e náluk, idővel túl lesz rajta, illetve hogy hogyan tudnám ezt orvosolni, segíteni neki… A mai nap bekapcsoltam neki a számítógépen papagáj csicsergést, aminek nagyon örült, teljesen felvillanyozta (!), de igazából nem tudom, hogy ezzel csak lassítom e a hozzá szoktatást az új környezetéhez, vagy segítek vele. Válaszát előre is köszönöm! 🙂

2016.11.09

Állatorvos

Mindenképpen jót tesz neki, ha foglalkozik vele sokat. A madárcsicsergés, tükör elhelyezése, szabadonengedés szobában mind segít, ôk társas lények, esetleg beszerezhet mellé egy másik hullámost.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem