EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez
  1. Kedves állatorvos! A multkori vemhes kutyusról szeretnék kérdezni, ma 56 napos, de tegnap este (9-11) körül megmértük a hőnérsékletét. Ami átlagos volt nála az a 38,1 de tegnap 37,4et mértünk, de tegnap nagyon nyugtalan volt, ki be mászkált a helyéről, nyüszögött kifeküdt oldalasan a padlóra, és erőteljesebben lélegzet. De mire felkeltem, a helyén feküdt, megmértük a hőmérsékletét és 37,6 lett, de tegnap este még evett is miközben járkált, ma reggel is evett.
    Viszont lehet érezni, hogy rugdosnak, mocorognak a kicsik és szabad szemmel is lehet látni. Akkor nem várhatók a kicsik 24 órán belül? Köszönöm! 🙂

2017.04.29

Állatorvos

Kedves Gazdi! Minden nap ugyanabban az időpontban érdemes mérni a testhőmérsékletet. Ha pontosan tudják, hogy 56 napos a vemhesség, akkor még legalább 6 nap van hátra az ellésig. Lehetséges, hogy az időjárás is kicsit bekavar a kutyus hőmérséklet alakulásába, de úgy tűnik nem fog megelleni a következő 24 órában. Figyeljék a kutyust, mérjék a hőjét.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem