Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
A kutyám fogyókúrán van. Diétás tápot kerestem neki, de nem nagyon tetszik hogy nagyon kevés hús van benne. Telenyomják búzával. De a kutyák elvileg ragadozó állatok. Eddig egy fajta diétás tápot kapott amibe 80 százalék hús volt. De ezt már nem forgalmazzák. Úgy döntöttem hogy nem kap tápot csak húst és zöldséget. Ez így jó??

2017.05.02

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha nyers etetésre gondol, akkor annak a szabályait be kell tartani. Ha főtten akarja adni, akkor ásványianyag és vitamin kiegészítésre is szüksége lesz a kutyusnak. A kiegyensúlyozott étrend miatt javaslom száraz eledelt adjon a kutyusnak vagy megfelelően elkészített nyers (barf, pray) étrendet alkalmazzon.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem