Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Olyan kérdésem lenne, hogy a kutyusunk nem rég ellet, Május 9-én. És 7 kisrosszcsont született, azonban az anya kutya még csak nem rég mult 1 éves. És amióta a kicsik megvannak semmi életkedve:( orvos szerint egészséges, a picik is, de teljesen leszívják, már betöltötték az 5 hetes kort, kedden(06.20) már 6 hetesek lesznek, és onnantól kezdjük a leválasztást, mert a mami már nem bírja, el vannak kerítve a kicsik a szobában ugy, hogy a mama akkor menjen be amikor szeretne, de az emlői egymerő sebek..:( a kicsik már rendesen esznek isznak, pelúsra végzik a dolgukat. És az lenne a kérdésem, hogy ugye a mamakutyának semmihez nincs nagyon kedve, ezt a játékra és a futásokra értem 🙁 egyeltalán a labda, se bot semmi nem érdekli, régebben amikor lementünk játszadozott a kutyákkal futkározott, mostmeg elvégzi lassan a dolgát és a lábam melöl nem mozdul:( attól félünk, hogy depressziós lesz/lett. Ezért azon gondolkoztunk, hogy veszünk mellé egy idősebb kölyök kutyát, 8-10 hetes között, a mi kutyusaink közül már nem tudunk, mert mind gazdira talált:( mert szerintünk, nem hagyná szomorkodni a kutyi, hanem játszani hívná meg ilyesmi, mert lent nem rég összefutottunk egy kölyökkel és harapdálta gyengéden a kölyök, hívta játszani, és a mi kutyink már harabdált de még mindig nem volt az igazi 🙁 de ők nem itt laktak, átutazóban voltak.:( esetleg jó ötlet lenne mellé venni egy kiskölyköt? (A mama kutyi ivartalanítva lesz, mivel ugy került hozzánk, hogy vemhes volt..)

2017.06.18

Állatorvos

Ha a orvosi vizsgálat alapján a kutya egészséges, akkor hagyják pihenni. Adjanak neki  bőségesen jó minőségű tápot. Szerintem egyelőre nem jó ötlet másik kutyát hozni, különösen nem egy nyüzsgő, izgága kölyköt. Ha a kutya a nyugalom és a jó táplálék ellenére is kedvtelen, akkor vigyék vissza az orvoshoz és vizsgáltassák ki.

Vissza a kérdésekhez