Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Nagy baj lehet abból ha a 2 hónapos kiskutya, akinek még az utolsó oltása hiányzik ahhoz hogy kimehessen sétálni, kiszökött az utcára és találkozott 2 idegen kutyával?
És még egy kérdés. Szeretném hogy átszokjon a BARF etetésre de tanácstalan vagyok hogy mivel még kölyök hogy csináljam. Van esetleg olyan hús amit még ne vagy csontot ne kapjon még mennyit kapjon és stb.. Ilyenekre lennék kiváncsi. Egyébként egy jack russel kölyökről lenne szó.
Előre is köszönöm 🙂

2017.07.18

Állatorvos

Nagyon-nagy balszerencse kellene ahhoz, hogy pont ez az egy rövid alkalom problémát okozzon, ráadásul a kölyök már rendelkezik némi védettséggel. Szerintem ne aggódjanak. Csontot még ne adjon a kölyöknek, csak olyasmit, amit nem tud szétrágni. Én fontosnak tartom, hogy a húsokat és csontokat fagyassza le mielőtt a kölyöknek adná. Természetesen nyers sertéshúst (vaddisznó sem!) nem ehet soha a kutya. A vadhúsok fagyasztása etetés előtt szinte kötelező! Az interneten sok információt, táblázatot találhat a táplálék helyes összeállításáról, kölyköknek is. Én most csak azokat a dolgokat soroltam fel, amelyekre nagyon kell figyelni.

Vissza a kérdésekhez