Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Keverék 7hónap körüli mentett kislány kutyusom etetés után jóval behányt. Látszott a végterméken, hogy félig emésztetlen darabok jöttek ki. Nemrég volt az ivartalanítása. Azóta nem nagyon eszik, mondjuk ez érthető. A hasa is ment. A hányás viszont most a 3. napon sem maradt abba, bar mostmar csak öklendezik inkább és fehér habos nyálat hányik. Voltunk orvosnál, kapott hányás és fájdalomcsillapítot meg a farmina vetlife tápjábol evett tegnap. Egész jól volt, bár kissé még gyenge. Ma reggel a széklete már jobb, viszont ismét nem hajlandó enni, inni is keveset, és nagyon hangosan kuruttyol a pocija. Láza nem volt, nem hőgutás, doki szerint gyomorprobléma. Kaptunk cerucalt. Igy is adagolhatom neki a felirt mennyiseget ehgyomorra? Hasfájásra mit adhatnék neki?
Köszönettel,
Az aggódó gazdi

2017.08.07

Állatorvos

Ha jártak állatorvosnál, akkor vegye fel vele a kapcsolatot, hiszen ő látta az állatot, ő kezdte meg a gyógykezelését. Én így a távolból nem szólnék ebbe most bele. Vigye vissza az orvoshoz a kutyát. Én probiotikumot mindenképpen javasolnék.

Vissza a kérdésekhez