Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Van egy 10 hét körüli korcs kiskutyánk. Az anyukája 2 hetes koráig szoptatta azután sajnos elpusztult. A kiskutyát időközben légynyüvek támadták meg. A nyüveket eltávolítottam,valamint orvost is hívtunk hozzá. Egy darabig semmi gond nem volt, azonban pár hete folyamatosan hány. Bármit adunk neki idővel kijön. 4 alkalommal jött le hozza az állatorvos, aki különféle gyógyszereket adott, amit igyekeztünk beadni neki, de mivel hány ezáltal a gyógyszer is jön ki belőle. Tegnap este újból szóltunk az orvosnak, mivel a kiskutya borzasztóan sovány és rosszkedvű volt, valamint ez a hányás dolog addig fajult, hogy már a víz sem marad meg benne. Adott neki 2 injekciót, valamit mondta, hogy 5 napon át injekciózni kell. De azt láttam rajta, hogy fogalma sincs róla, hogy mi is lehet a baja kiskutyánknak. Ön szerint mi lenne a további teendő? Előre is köszönöm a válaszát!

2017.09.11

Állatorvos

Háznál ez szerintem már nem megoldható. Vizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy kiderüljön mi a baj. Vigyék be a kölyköt egy jól felszerelt rendelőbe. Hányós kutyát nem lehet szájon át kezelni. Infúziót Kapott? Nem nyelhetett le a kölyök valami idegentestet (játék, textília stb.)?

Vissza a kérdésekhez