Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Van egy 7 éves szuka labradorom aki 36kg! Light tápot eszik már évek óta de ennek ellenére nem fogy. Már több tápot is kipróbáltunk. Most a multifit light tápot kapja és ezt nagyon szereti. Voltunk már állatorvosnál és azt mondta hogy nem nagyon kövér de lekéne adnia pár kilót mivel hogy könyök diszpláziás lett. Erre kap fájdalom csillapítót és zöldkagyló port. Kérdésem hogy tudna tanácsot adni amivel letudna fogyni? Én még arra is gyanakodtam egyszer hogy pajzsmirigy probléma áll a háttérben de ezt is megnézettük a dokival aki szerint nincs ilyen baja. A gondom hogy nem fogy!
Előre is köszönöm

2017.10.09

Állatorvos

Betartják a light tápok adagolási útmutatóját? Hiába eszik light tápot az állat, ha többet kap belőle, mint kellene. Fontos a mozgás mennyiségének nagyon fokozatos növelése is. Beszéljen állatorvosával, hogy milyen tápot ajánl. Szerintem érdemes kipróbálni a Royal Canin weight control vagy Royal Canin Satiety support tápokat.

Vissza a kérdésekhez