Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Van egy hat éves nagytermetű kutyám akinél kb. egy éve vették észre hogy könyök diszpláziás. Most kap zöldkagyló kivonatot meg csipkebogyó port is a fájdalom ellen de van még fájdalom csillapító tablettái is. Viszont a súlya miatt gondban vagyok. Az állatorvosunk azt mondta hogy egy szuka kutya aki ki van ivartalanítva ahhoz képest nem kövér de a lábai miatt lekell adnia pár kilót. Erre diétás tápot kap. Viszont mozgatni mennyire szabad? Most már nem megyünk hosszabb sétákra csak fél órásakra mert a végén már annyira sántít hogy jönni is alig jön. Alapból is sántikál otthon de ilyenkor sokkal jobban. Tudom hogy erre van műtét de azt mikor kéne alkalmaznunk?
Előre is köszönöm

2017.11.06

Állatorvos

Vigye el a kutyát egy ortopédiai szakrendelésre. A www.kisallatortopedia.hu oldalon kiváló szakembereket talál. Ha műtétre van szükség, akkor azt minél hamarabb el kell végezni, hogy nagyobb sikereket érjünk el.

Vissza a kérdésekhez