EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos a véleményét szeretném kérni 1,5 éves kistestű 7-8 kg ivartalanított keverék kiskutyánkkal kapcsolatban. Rövid szőrű de sajnos folyamatosan hullik a szőre. Táplálkozása: vegyes nagyobb %-ban házilag főzött csirke, kacsa sertés hús zöldségekkel, rizzsel zabpehellyel kiegészítve. Van- e valamilyen megoldás a szőrhullásra akár táp, akár valamilyen vitamin formájában??

2016.10.26

Állatorvos

Kedves Gazdi! Első körben egy bőrtápláló kúrát javasolnék. (pl: Megaderm) és emellett egy jó minőségű kefével (Furminátor) kell az aljszőröket, elhalt szőröket eltávolítani. Ha ezután is nagy mértékű a szőrhullás, akkor egy bőrgyógyászati kivizsgálást javaslok.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem