Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Tegnap császározták a cicám, és még most sem néz ki valami jól! Nem eszik, nem iszik. 1 cicája maradt. Mikor fog rendbe jönni?

2011.07.05

Állatorvos
Egy nappal egy hasűri műtét után az állatok általában nincsenek túl jól. A hasi seb fáj, ezért étvágytalan, rosszkedvű. Ha a cica nem mozog, gyenge, a nyálkahártyái kifehéredtek, lázas, esetleg bűzös váladék ürül a hüvelyéből, akkor rögtön forduljon orvoshoz. Kell a cicának 2-3 nap, amíg egy kicsit összeszedi magát, utána már látványosan jobban lesz. Figyelje, hogy a kölyök nyugodt-e. Ha sokat sír, akkor lehet, hogy az anyának nincs elég teje és szükségessé válik a kicsi tejpótló tápszerrel történő táplálása is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem