Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Van egy westi lány kiskutyám, 2 éves lesz, és szeretnénk kiskutyákat. De nem tudjuk, hogy mikor jó neki, mit és hogy csináljunk, – kérem segítsen nekünk! Köszönöm a segítséget!

2011.04.16

Állatorvos
Két-három éves korában már szülhet a kutya, mert már tenyészérett. Első fedeztetésnél jobb, ha már tapasztalt kannal próbálkozik. Ideális esetben minden megy majd a maga útján. A kutya a tüzelésének kb.9-15 napja közötti időszakban veszi fel a kant. Hasznos, ha többször is párosodnak, mert annál biztosabb a vemhesülés. Érdemes a szukát vinni a kanhoz. Léteznek vizsgálatok a termékeny időszak meghatározására (progeszteron szint mérés, hüvelykenet), de ha a két állatnak lehetőséget biztosít az adott időszakban többszöri együttlétre, akkor ezeket nem feltétlenül szükséges elvégezni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem