Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!

Nemrégiben a gazdija lettem egy 4 éves Bichon Frise kutyusnak. Az előző gazdival nincs összeköttetésem, mert több ismerősön keresztül futottak a szálak, mire hozzám került a kutyus. Kaptam egy fél zsáknyi Kb. 4 kg-os kutyatápot a kutyi mellé, amit nem ismertem. Utánanéztem hol tudom beszerezni, hogy a továbbiakban is a megszokott tápot kapja. PetBallance medica – Hypoallergen elnevezésű. 8 kg-os kiszerelésű zsákban, még félig volt eledellel. A kérdésem az lenne, hogy meddig eheti ezt a tápot – illetve ha ételallergiás a kutyu mit adhatok neki ami jót tesz, vitaminok vannak benne és árkategóriáját tekintve nem lépi túl a fent említett, jelenleg használt tápot.

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel

Bagyin Tímea

2014.05.02

Állatorvos

A PetBalance Medica egy prémium kategóriás táp, ami teljes értékű, tehát bármeddig eheti az állat. Ha a táp etetése mellett nincsenek allergiás tünetei a kutyának (nem vakarózik, nincs hasmenése, nem hány), akkor szerintem nincsen értelme annak, hogy változtasson, hiszen a táp bevált. A váltásnak akkor van értelme, ha a kutyának egyéb betegsége ezt indokolttá teszi. Ebben a tápban benne van minden olyan ásványi anyag és vitamin, amire egy felnőtt egészséges kutyának szüksége van. Szerintem legalább egyszer beszélnie kellene a kutya eredeti gazdájával, esetleg a korábbi kezelő állatorvosával, mert ők azok akiktől a legtöbbet megtudhat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem