Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!

A macskánk (10 éves ivartalanított kandúr) egy ideje elkezdett válogatni és csak illatosabb, ízletesebb macskaeledelt eszi meg, a konzerveket otthagyja. Gondoltunk rá, hogy cseppentenénk rá egy kis macskamentát, hogy ezután is megegye őket és ne válogasson. Mi a véleménye erről? Lehet erre a célra macskamenta cseppet vagy sprayt használni?
Böngésztem a neten, de nagyon ellentétes dolgokat olvastam.
Köszönettel.

2011.04.07

Állatorvos
Én először azt javaslom, hogy vigye orvoshoz a macskát aki megvizsgálja, hogy nincs-e a szájában valami olyan elváltozás, ami indokolja a válogatást. Ha eközben fogy is az állat, akkor laborvizsgálat elvégzése is szükséges. A macskamentát valóban kedvelik a cicák, de a táplálékot nem valószínű, hogy kívánatosabbá teszi számára. Ha nem betegség okozza az étvágy megváltozását, akkor meg lehet próbálni olajos halat keverni a táplálékba.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem