EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos
Szeretném kérdezni, hogy havanese 3 hónapos kutyámnak adhatok főtt tésztát darálhussal meg másik étkezésre párizsit? Select gold száraz kutyaeledelt vettem kölyökkutyának valót, de nem igazán kedveli és ezért gondoltam, hogy kiegészítésnek másik féle táplálékot adnék neki. De azért a száraz eledellel is legalább napnta egyszer megprobálkoznék. Milyen étrendkiegészítőt vásároljak neki?
Köszönettel:

2012.06.04

Állatorvos
Gondolom a kiskutya még naponta háromszor-négyszer eszik. Ha sikerülne legalább két étkezéskor prémium minőségű száraztápot ( a Select Gold az) adni, akkor nincsen szükség táplálékkiegészítőre, mert ezek a tápok mindent tartalmaznak, amire egy növekedésben lévő kiskutyának szüksége van. A házi koszt tartalmazhat pl.: rizst, tésztát, tojást, sajtot, túrót, joghurtot, kefírt, főtt húst, reszelt almát, különféle gabonapelyheket, nem puffasztó főzelékeket, főtt répát és egyéb párolt zöldségeket stb. Párizsit ne adjon nagyobb mennyiségben a kölyöknek, mert nem tartalmaz megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot.
A száraztáp etetésével legyen következetes, mert könnyen válogatóssá teheti a kutyát. Tegye elé az eledelt és maximum negyed órán át hagyja előtte, ha nem eszik csak a következő étkezésnél kínálja újra az állatot. Közben nincsen nasi és fontos, hogy ebben az esetben a következő étkezéskor is a szárazat kínálja újra, hogy a kutya lássa, hogy ha nem eszik akkor sincs más. Ha a Select gold-ot nem szereti annyira a kutya, akkor meg lehet próbálni más prémium tápokat is (pl.: Royal Canine, Hill's, Happy Dog, Purina ProPlan, Real Nature, Eukanuba stb).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem