Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Cicadoki ! 🙂
Két befogadott macskám van, ivartalanított nőstények, lakásban vannak, nem járnak ki. Egyikük 2011 áprilisban, a másik 2014 áprilisban született. (az állatorvos által becsült kor) Jelenleg Royal Canin sterilized 37 tápot kapnak, és reggel egy-egy fél prémium cicakonzervet. (hal/csirke) Olvastam, hogy 6-7 éves kor után senior tápot kell adni a húgyúti problémák megelőzése érdekében, de hogy célszerű ezt megoldani a két macska korkülönbsége miatt? Külön-külön nem lehet etetni őket, nagyon jó barátok, sokszor egy tányérból esznek, pedig kettő van előttük 🙂 A fiatalabb kapja hamarabb a senior tápot, vagy az idősebb kapja tovább a jelenlegi tápot? Köszönöm a válaszát. üdvözlettel: Julianna

2017.05.12

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha semmiképpen nem oldható meg a külön etetés, akkor az idősebb nyolc éves a fiatalabb pedig 6 éves kora körül kapjanak egyformán senior tápot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem