Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doki! Kiskutyám sokat harapdálta lábát (3 hó), ezért váltottunk Royal-ról Select Gold-ra 2 hete. Most nem harapdálja a lábát, de a táp még mindig nem ízlik neki, fele annyit eszik, mint a Royal-ból. Nehezen meg tudjuk etetni vele az előírt adagot, jutalomfalatot belekeverve, noszogatás stb. Ha magára hagyjuk, felét otthagyja az ételnek. Ilyenkor lehetséges pl. a Royalból belekeverni egy kis adagot, hogy érezze a szagát? Mit tanácsol ilyenkor? 2 hete nem eszi az előírt adagot, félek, hogy lefogy vagy nem fog fejlődni rendesen.
Köszönöm válaszát!

2017.05.15

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha a select megfelelő és a kutyus nem harapdálja a lábát (ez egyébként lelki probléma tünete), akkor hagyják, hogy annyit egyen, amennyi jól esik neki. Nem kell erőltetni. Ha az ételét nem eszi meg 15 perc alatt, akkor vegyék el előle. Ha mégis allergiás lenne a kutyus, akkor a royalnak van hypoallergén eledele.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem