Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doki! Mennyire normális dolog egy macskánál, ha néha hány? A szőrlabda rendben van, kapott azóta szőroldót, remélem, ez megoldja ezt a problémát. Azt is tudtam értelmezni, amikor mohón, rágás nélkül evett, és egyben visszabukta az ételt. De ma reggel számomra teljesen indokolatlannak vélt hányást produkált. Azóta a nap folyamán, és este is evett-ivott rendesen (minőségi száraztápot kap, és este egy alutasakost), a viselkedése is normális, talán egy picit bágyadtabb a szokásosnál, de ez lehet a kánikula és a hidegfront miatt is talán. Mennyire kell aggódni, milyen gyakori hányás esetén szükséges már orvoshoz fordulni, és mi az, ami még “normális”? Köszönöm

2013.07.31

Állatorvos
Ha egy cica hetente több alkalommal hány és a szőrgombócoldó nem oldja meg a problémát akkor mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni. Sok cicánál előfordul, hogy az alutasakos ételtől hány. Az első lépés az lenne, hogy adják a szőrgombócoldót és ne kapjon alutasakosat csak szárazeledelt. Ha a probléma egy hét múlva is fennáll vagy a hányás gyakoribbá válik, akkor mindenképpen vigyék orvoshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem