Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doki!
Lefialt a cicánk,nagyon fiatal még ez az első fialása neki,3 db kiscica lett,kezdetben minden okés volt,szerette őket,szoptatta rendszeresen,viszont a probléma most jön: éjszakára zárjuk őket a kazán házba,kb 5 nappal ezelött reggel amikor ki mentem az anya macska kint gubbasztott,és azóta semmi! se nem szoptat,se nem megy be a kismacskáihoz,nagyon gyenge lett az anya macska és sovány,már most épp hogy eszik,de nagyon rossz állapotban van! kérdésem az lenne,hogy mi történhetett vele? valami olyasmit ehetett akkor éjszaka? vagy pedig enyire legyengült a szoptatástól? és az a legnagyobb gond,hogy most a 4 hetes kiscicákat nekünk kell valahogyan etetnünk ami iszonyat nehéz,mert alig akarnak enni.

2017.06.10

Állatorvos

A szoptatástól biztosan nem gyengült le ennyire. A szoptató állat ha egészséges, akkor lehet, hogy soványabb, de nagyon jó étvágya van. A kérdésére vizsgálat nélkül nem lehet válaszolni. Nem tudhatom, hogy mi történt vele. Egy biztos, hogy sürgős segítségre lenne szükség, mert a leírása alapján a cica állapota kritikus. Ez nem olyasmi, ami az interneten keresztül megoldható, még akkor sem, ha tudnám, hogy mi a probléma. Sürgősen vigye orvoshoz az állatot! A kölyköket macskatejpótló tápszerrel kell etetni 3-4 óránként és mellette elkezdhetnek próbálkozni kifejezetten kölyköknek szánt puha eledellel. Fontos, hogy az étel is és a tejpótló is langyos legyen, amikor kínálják. Macskatejpótló tápszert állatpatikákban és állatorvosoknál vásárolhat.

Vissza a kérdésekhez