Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő / Úr!

Sajnos mostanában elég sokat dörög és villámlik ,s a 9 éves shih-tzu kutyusom nagyon érzékenyen reagál erre. Futkározik a lakásban , kaparja az ajtókat és annyira felspanolja magát , hogy zihál utána – nem lehet megnyugtatni simogatással, ölbe sem marad meg . Annyira sajnálom szegényt . Már vettem neki az aminals SOS bonbont, de szerintem nem az igazi , nekünk nem vált be. Azt szeretném megkérdezni ,hogy mit javasol ilyen esetben , mi az ami hatásos lenne , egy ilyen kis kutyának .
Segítségét előre is köszönöm . Üdvözlettel egy gondos gazdi: Erdélyi Csilla

2014.08.08

Állatorvos

Léteznek egyéb nyugtatószerek is, amelyeket kipróbálhat, hátha beválnak pl.: Calmex, KalmAid.  Sajnos nem minden termék válik be minden állatnál, próbálkozni kell, hogy Önöknél mi a legjobb. Ha ezek az enyhébb nyugtatók nem segítenek, akkor beszéljen állatorvosával, aki receptre felírhat nyugtatószert, például Xanax tablettát, amit nyugodtan használhatnak, ha nagyon szorong az állat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem