Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor.

Máltai selyemkutyánk újabban rázza a fejét és intenzíven vakarja a bal fülét. Kapott fülkrémet amitől jobb lett a hangulata, de a jelenség, ha ritkábban is, de megmaradt.

Köszönöm válaszát: Feri keresztes@upcmail.hu 06209229320

2015.03.18

Állatorvos

Ezek szerint a kutya hallójárat gyulladása nem gyógyult meg teljesen a gyógyszer hatására. Ilyenkor új vizsgálat szükséges. Az állatorvos majd eldönti, hogy új gyógyszert ad, vagy már most indokolt a fülváladék mikrobiológiai tenyésztése, hogy a kórokozó ismeretében célzott kezelésre legyen lehetőség. Ha a probléma csak az egyik fület érinti, akkor újra alaposan át kell nézni a hallójáratot, hogy nincsen-e benne idegentest, ami a gyulladást fenntartja, esetleg nem fülrühös-e. Hosszabb ideje fennálló gyulladás hátterében allergia is lehet. Ellenőrizni kell azt is, hogy a bűzmirigyek rendben vannak-e.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem